AMAZONSKO OKO / AMAZON EYE EFFECT

PAULINIA CUPANA( AMAZONSKO OKO), je biljka koja potiče iz doline Amazona, a njen plod je naročito interesantan, jer kad se otvori, podseća na očne jabučice.
Prah semena PAULINIA CUPANA (AMAZONSKO OKO), ima uticaja na:
Poboljšanje memorije i koncentracije;
Povećane energije, fizičke snage i motivacije;
Poboljšava cirkulaciju;
Utiče na regulaciju i uspostavljanje optimalnog nivoa metabolizma, samim tim doprinosi otklanjanju probavnih problema i stvaranju osećaja sitosti.

Drugi važan sastojak je dekstroza, ili grožđani šećer. U pitanju je prosti šećer koji se brzo razgrađuje u organizmu i na taj način se oslobađa optimalan nivo energije, potreban organizmu. Celokupni sastav se odnosi na ugljene hidrate, nema masti, proteina i holesterola, pa je vrlo delotvoran za gubljenje kilograma uz osećaj sitosti. Njenim unošenjem se smanjuje želja za slatkišima. Dekstroza je neophodna za sve organe, naročito za nervni sistem i muskulaturu. Koriste je osobe na dijetalnom režimu ishrane, ali i sportisti i zdrave osobe.
Spoj pomenutih sastojaka ne samo da će uticati na regulaciju i ubrzanje metabolizma, već deluje i na poboljšanje opšteg psihofizičkog stanja (fitness), regeneraciju organizma i uspostavljanje balansa u organizmu.


Iz svoje ishrane isključite belo brašno, šećer, so.


Korišćenjem AMAZON EYE EFECT postiže se postepena redukcija telesne težine, smanjenje umora, poboljšanje zdravstvenog stanja, osećaj sitosti uz optimalnu količinu energije potrebne za funkcionisanje organizma, veliku efikasnost i zadovoljstvo postignutim rezultatima, uz poboljšanje zdravstvenog stanja.

 

Namena

Namenjeno osobama starijim od 18 godina.

 

Način upotrebe

1 mala kašičica praška (oko 2g) rastvoriti u čaši vode ili soka (200 ml), ili dodati u sveže pripremljen obrok 2 do 4 puta dnevno.

 

Dejstvo

Postepena redukcija telesne težine, Smanjenje umora, Poboljšanje zdravstvenog stanja, Povećanje osećaja sitosti

 

Sastav

seme PAULINIA CUPANA (AMAZONSKO OKO), dekstrozu, vitamin B1

 

Pakovanje: Bočica

Količina: 50gr

Tip preparata: Prah

 

CENA 1990 DINARA + POŠTARINA

 

AKCIJA: Za dve naručene bočice "Amazon Eye Effect", treću dobijate gratis (troškovi isporuke uračunati u cenu)

 

 

 

O NAMA

Organska hrana bogata hranljivim materijama ukusan je način za održavanje zdrave ishrane vas i porodice.

Olympic
Vuka Karadžića broj 6
18400 Prokuplje
Telefoni: +381 (0)631 324 888

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Galerija slika

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, amazonsko oko koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznaj više